کرنومتر آزمایشگاهی یک قطعه ساعت دستی می باشد که دلیل طراحی آن این بوده است که از هنگام فعال شدن تا زمان غیر فعال شدن یک مدت زمان سپری شده را از یک مقدار معین زمان ، اندازه بگیرد . یک نسخه ی دیجیتالی بزرگ کرنومتر آزمایشگاهی برای مشاهده از راه دور ، در محیط هایی همانند با استادیوم های بزرگ ورزشی طراحی شده که اسم آن Stopclock است .

 

مشاهدۀ قیمت و مشخصات تایمر آزمایشگاهی

 

 

به شکل سنتی اعمال مرتبط با گرفتن زمان به وسیله ی دو دکمه که روی قاب واقع شده اند ، کنترل می شود . فشار دادن دکمه ی بالایی سبب می شود تایمر فعال شده و فشار دادن همین دکمه در بار دوم سبب متوقف سازی آن می شود ، که به دنبال آن مدت زمان سپری شده نشان داده می شود . یک فشار بر روی دکمه ی دوم سبب می شود کرنومتر آزمایشگاهی به زمان صفر ریست شود . از دکمه ی دوم هم چنین برای ثبت زمان های جدا سازی یا lap times استفاده می شود . هنگامی که دکمه ی جدا سازی هنگام فعال بودن ساعت فشار داده می شود ، نمایشگر دیگر کار نمی کند و این اجازه به وجود می آید که میزان زمان سپری شده تا آن نقطه قرائت شود ولی مکانیسم ساعت ثبت کل زمان سپری شده را ادامه می دهد . فشار دادن دکمه ی جدا سازی برای دفعه ی دوم اجازه می دهد تا ساعت به منظور نشان دادن کل زمان به فعالیت خود ادامه دهد .

شکل های مختلف کرنومتر آزمایشگاهی و جنبه های کاربردی آن

کرنومتر آزمایشگاهی مکانیکی یک شاه فنر دارد که بایستی به شکل دوره ای به وسیله ی چرخاندن دستگیره ی برآمده ای که در بالای ساعت دیده می شود ، کوک شود .

کرنومتر آزمایشگاهی الکتریکی دیجیتال نیز در بازار وجود دارد که به سبب عنصر زمان گیری ارتعاش سنج کریستالی به نسبت کرنومتر های مکانیکی دقت بیشتری دارد . به علت داشتن یک میکرو چیپ ، آن ها اغلب اوقات تاریخ و زمان روز را نشان می دهند . برخی از آن ها احتمال دارد یک کانکتور به منظور اتصال به حسگر های خارجی داشته باشند که این امر به کرنومتر اجازه می دهد به واسطه ی رویداد های خارجی فعال شود ، در نتیجه اندازه گیری زمان سپری شده به نسبت هنگامی که یک فرد دکمه ها را با انگشت فشار می دهد ، بسیار دقیق تر می باشد . کرنومتر هایی که شمارش را بر پایه ی یک صدم یک ثانیه می شمارند معمولا با شمارش میلی ثانیه ها در عوض سانتی ثانیه ها اشتباه گرفته می شوند . اولین تایمر دیجیتالی به کار گرفته شده در ورزشی های سازماندهی یافته Digitimer بود که به وسیله ی شرکت Cox Electronic Systems در سال 1971 ابداع شد . این دستگاه یک لوله ی نیکسی ( Nixie tube – یک لامپ خلاء که به منظور نمایش اعداد ناخوانا استفاده می شود ) را استفاده می کند و یک هزارم ثانیه را نشان می دهد . اولین استفاده از آن در مسابقات اسکی بود که بعدا به وسیله ی بازی های جهانی دانشگاه ها در مسکو ، روسیه ، ایالات متحده ، NCAA و در آزمون های المپیک استفاده شد .

استفاده از این زمان هنگامی است که اندازه گیری مدت زمان ها بایستی با حداقل مشکلات باشد . تجربیات آزمایشگاهی و رخداد های مهمه ورزشی نظیر دو های سرعت مثال های خوبی محسوب می شوند .

عملکرد کرنومتر آزمایشگاهی به عنوان یک عملکرد اضافی در تعداد زیادی از ساعت های مچی دیجیتال ، تلفن های همراه ، موزیک پلیر های پرتابل و کامپیوتر ها نیز مشاهده می شود .

 

مشاهدۀ قیمت و مشخصات تایمر آزمایشگاهی

 

 

قیمت کرنومتر آزمایشگاهی

برای اطلاع از قیمت کرنومتر آزمایشگاهی می توانید درخواست خود را از طریق فرم زیر ارسال نمایید تا شرکت عرضه کنندۀ این محصول با شما تماس حاصل نمایند

◄ درخواست خرید خود را در فرم زیر برای ما ارسال کنید ►


در فرم زیر نام ، ایمیل و شماره تماس خود همراه با نام محصول مورد نظرتان را ثبت کنید تا درخواست شما را به فروشندگان و ارائه کنندگان این محصول ارسال کنیم

 

نام و نام خانوادگی شما (الزامی)

آدرس ایمیل شما (الزامی)

شماره تماس شما (الزامی)

نام محصول مورد نظرتان (الزامی)

پیام شما

 

دیدگاه ها بسته شده است